• fi
    • et
    • en

XS Lelut

XS Lelut liikkeet kuuluvat Anvol OÜ:hun. Kauppoja on Virossa, Latviassa, Liettuassa, Suomessa, Georgiassa, sekä Kaliningradissa. Kivijalkakauppojen lisäksi heillä on verkkokauppoja balttian alueella.

XS Mänguasjad

Historia

Toys.ee verkkokauppa perustettiin vuonna 2013. Tämä verkkokauppa oli rakennettu Magento 1 alustalle. Vuonna 2017 XS Toys ja Toys.ee yhdistyivät.

Yhdistymisen jälkeen Viron, Latvian ja Liettuan verkkokaupat aukaistiin uudistuneena.

Tuotevalikoima

Verkkokaupan laaja tuotevalikoima takaa, että kaikenikäiset löytävät jotain itselleen. Valikoimiin kuuluu suosituimmat tuotemerkit kuten Lego, Disney, Hasbro, Trefl, Mattel ja muut. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy tuotteita perheen pienimmistä aikuisiin. He tarjoavat myös useita tarjouksia, ilmaisen kuljetuksen, sekä jäsenalennuksia.

Lisää verkkokaupasta

XS Toys sai uusitun käyttöliittymäsuunnittelun kun heidän verkkokauppansa yhdistys toys.ee kanssa vuonna 2017. Räätälöity suunnittelu tekee ostamisen ja tuotteiden löytämisen kaikilla laitteilla miellyttäväksi. Myös Lego-kategorian sivu sai erityisen ulkoasun, joka tehtiin Legon graafisen ohjeistuksen mukaiseksi.
Lumavin luomat Viron ja Latvian pankkien linkit ja kuljetuslisäosat ovat verkkokaupan käytössä, samoin kun räätälöity kassatoiminto. Verkkokaupassa käytetään Lumavin GDPR-lisäosaa turvallisuuden lisäämiseksi.

Teimme useita tuotetunnuksia kampanjoihin, sekä blogien lisäosia otettiin käyttöön, jotta yritys pystyi jakamaan hyviä tarjouksia ja kilpailuja. Hintavertailua kehitettiin, jotta saimme esiin uskollisen asiakkaan alennuksen. Hyvän tiedonvälityksen kautta, jokaisesta tuotteesta näkyi saatavuus kaupoittain.

Lumavin asiakas vuodesta 2013 – kiitos!

Käyttöliittymät

Aikaisempi tiedonvälitys HansaWorldin kautta
Tiedonvälitys Directo-järjestelmän kautta
Tiedonvälitys BUUM-järjestelmän kautta

Balttian maiden ja Suomen verkkokaupat

www.xsmanguasjad.ee
www.xsrotallietas.lv
www.xszaislai.lt

Decora Lumav
Decora
Decora vuodesta 1993 rakennustavaroiden ja kodin sisustukseen erikoistunut jälleenmyyjä ja tukkuliike
Weekendshoes Lumav
Weekendshoes
Weekendshoes on tunnettujen jalkine- ja vaatetuotemerkkien jälleenmyyjä ja tukkukauppayritys
Aatrium Lumav
Aatrium Sisustuskaubamaja
Aatrium Sisustuskaubamaja on yksi Viron suurimmista ja vanhimmista sisutusliikkeistä, joka tarjoaa huonekaluja ja sisustusta jokaiselle perheenjäsenelle ja toiminnolle.
Scroll to top

VARAA TAPAAMINEN
Lumav - Magento kumppani

Magento sertifioituneena kumppanina tarjamme asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut kasvuun.