• fi
  • et
  • en
  • da
  • no
  • sv

Erply sijoitti Lumaviin

Meillä on ilo ilmoittaa Lumavin yhteistyöstä Erplyn, kotimaisen yritysohjelmiston kanssa! Osana kumppanuussopimusta Erply Software OÜ osti 25 % Lumav Commerce OÜ:stä nykyisiltä osakkailta Silver Kallakselta ja Margus Otsilta sijoitusta vastaan.

Kumppanuuden tavoitteena on tarjota asiakkaillemme parempaa palvelua ja lisätä näin Erplyn ja Lumavin arvoa. Lumavin hallintorakenteeseen ja prosesseihin ei tule muutoksia.

Kristjan Hiiemaa, Erply Software OÜ:n toimitusjohtaja: ”Lumavilla on Viron suurimpia tietämystä ja kokemusta verkkokauppojen toiminnasta, ja me osallistumme heidän laajentumiseensa. Silver ja Margus uskaltavat kokeilla uusia ratkaisuja ja ottaa riskejä. Erplyn kanssa on useita kontaktipisteitä ja useampia yhteistyöhankkeita. Tarkempia yksityiskohtia, kun olemme valmiita lanseeraamaan uudet ratkaisumme.”

Margus Ots, liiketoiminnan kehityspäällikkö, Lumav Commerce OÜ: ”Erply on luonut hyvän tuoteperheen ja tuonut virolaisen IT-alan menestystarinan menestyksekkäästi esille ulkomailla, myös erittäin kilpailluilla markkinoilla Yhdysvalloissa, Englannissa ja Australiassa. Olimme harkinneet yhteistyötä jo pitkään, ja Kristjan ja minä olemme tavanneet ja keskustelleet säännöllisesti vuodesta 2016 lähtien.”

Erply Software OÜ on vuonna 2010 perustettu nopeasti kasvava varastonhallintaohjelmistoyritys. Erply Software on maailmanlaajuinen johtava ohjelmistokehitys- ja palvelualan yritys, jolla on yli 150 hengen tiimi ja toimistot Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Kanadassa, Singaporessa, Suomessa ja Virossa. Kaikkiaan yritys palvelee yli 100’000 toimipistettä maailmanlaajuisesti, ja sen tunnetuimpia asiakkaita ovat muun muassa Decathlon, Disney, Garmin ja Elizabeth Arden.

Keskellä Erply Software OÜ:n toimitusjohtaja Kristjan Hiiemaa. Vasemmalla Margus Ots ja oikealla Silver Kallas Lumav Commerce OÜ:stä.

Jaa: LinkedIn facebook
Klick B2B KLICK EESTI AS tehokas liiketoiminnan sähköisen kaupankäynnin ympäristö 6 kuukaudessa Adobe Commerce -alustalla.
Klick on Virossa vuodesta 1996 toiminut kodinelektroniikan ja digitaalisten tuotteiden vähittäismyyntiketju. Klick on 22...
Lue lisää 28. heinäkuun 2023
erply ladu Erplyn paperiton varastonhallintajärjestelmä
Varastonhallintaa ei voi välttää, kun on kyse sähköisen liiketoiminnan kasvattamisesta. Tuotteiden määrän kasvaessa koko...
Lue lisää 22. kesäkuun 2023

VARAA TAPAAMINEN
  Lumav - Magento kumppani

  Magento sertifioituneena kumppanina tarjamme asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut kasvuun.