• fi
  • et
  • en
  • da
  • no
  • sv

Meistä

Lumav on luotettava tekniseen kehitykseen erikoistunut yhteistyökumppani, joka ymmärtää liiketalouslähtöisyyden ja jonka tavoitteena on tarjota asiakkaalle kasvua korkealaatuisten teknisten ratkaisuiden ja neuvonannon kautta.

Olemme yksi neljästä Magenton virallisesta yhteistyökumppanista Balttian maissa ja Magenton ainoa virolainen kumppani.

Lumav Logo

Lumav

Tarjoamme käyttöliittymäanalyysia ja käyttöönottoa, teknistä analyysia ja sen toteutusta, sekä ylläpitoa ja analyysipohjaista kasvuun tähtäävää kehitystä. Olemme yksi neljästä Magenon virallisista yhteistyökumppaneista Balttian maissa ja Viron ainoa Magento kumppani.

Yrityksellä on kokemusta tuotannon ohjelmoinnista, tuotannosta, kirjanpito-ohjelmistoista ja useiden muiden käyttöliittymien luomisesta kymmenen vuoden aikana. Voimme vastaanottaa kaikkein haastavimmat tekniset haasteet, jotka liittyvät verkkokauppoihin.

Visioon

Visiomme

Visiomme on olla yksi pohjoismaiden johtavista verkkokaupparatkaisujen tuottajista


Missioon

Missiomme

Missiomme on taata asiakkaiden verkkoliiketoiminnan kasvua ja tehokkuutta olemalla luotettava kumppani, jolla on hyvin vahva tekninen osaaminen


Väärtused

Arvomme

Me Lumavilla, työskentelemme kolmen eri perusarvon pohjalta:

Tehokkuus – painotamme asiakkaidemme kanssa tavoitteiden saavuttamiseen. Tarjoamme kasvua tukevia verkkoliiketoiminnan ratkaisuja.

Välittäminen – välitämme asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja työntekijöistämme.

Oppiminen – kehitämme jatkuvasti itseämme viimeisimpien verkkoliiketoiminnan trendeillä ja olemme avoimia uudelle tiedolle. Luomme tehokkaita prosesseja, jotka vastaavat asiakkaittemme ja työntekijöittemme odotuksia.


Meeskond

Tiimimme

Jokaisen yrityksen vahvuus on tiimissä. Lumavin tiimissä yhdistyy liiketoimintaosaaminen, luovuus ja tekniset taidot. Tiimiläisissä on mukana  yli viidentoista vuoden teknisenpuolen kehittämisen ammattilaisia. Kehittäjämme ovat työskennelleet Magenton kanssa vuodesta 2013. Yrityksemme tekee myös sivustojen ulkoasujen suunnittelua.

Takaamme, että jokainen tiimissämme on hyvin koulutettu, motivoitunut, sekä valmis todistamaan, että he osaavat tehdä työnsä laadukkaasti.


Ajalugu

Historia

Silver Kallas perusti Lumav Commerce OÜ:n (alunperin Aedes Web Solutions) vuonna 2009. Hän halusi siirtää oppinsa viiden vuoden ohjelmistokehittäjänä omaan yritykseen. Ensimmäisen neljän vuoden aikana kehitimme kaupallisen ohjelmiston, sekä loimme tietojärjestelmiä. Kehitimme myös käyttöliitttymiä eri sovellusalustojen ja ohjelmistojen välillä. Vuonna 2013 pieni viiden hengen yritys avasi menestyksekkäästi ensimmäisen Magento alustaisen verkkokaupan. Magento todettiin parhaimmaksi ratkaisuksi kunnianhimoisten verkkokauppojen kehitykseen.

Vuonna 2015 Lumav erikoistui vain verkkokauppojen kehitykseen ja siitä seurasi nopea kasvu, joka jatkuu vielä tänäkin päivänä. Seuraavan neljän vuoden aikana Lumavin tiimi kasvoi viidesta kolmeenkymmeneen ja yritykselle on myönnetty muun muassa Viron suurimman talouslehden Äripäevin Gazelle-yrityspalkinto neljäna vuotena.

Magento-alustan hankinta priorisoitiin ja ensimmäiset todistukset saimme vuonna 2015. Aiempi osakas Aedes oli myös yksi Viron ensimmäisistä verkkokaupan kehittäjistä, joka käytti Magento 2 -alustaa.


Lumavista

Yrityksen nimi ”Lumav” tulee eestin sanasta ”lummav” (lumoava), joka tarkoittaa mystistä, selittämätöntä ja upeaa. Tätä sanaa käytetään usein tarinoissa, joissa ihmiset ovat yllättäen kokeneet jotain erittäin kaunista ja jotain, joka on muuttanut heidän elämäänsä, ohjaten heitä oikeaan suuntaan.

VARAA TAPAAMINEN
  Lumav - Magento kumppani

  Magento sertifioituneena kumppanina tarjamme asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut kasvuun.