• fi
  • et
  • en
  • da
  • no
  • sv

Mikä on Magento Page Builder?

Magento julkisti elokuussa uusia tietoturvapäivityksiä Open Source- ja Commerce-versioihin. Tietoturvapäivitysten lisäksi Magento Open Source 2.4.3 lisäsi uuden toiminnallisuuden – Page Builderin – joka oli aiemmin saatavilla vain Magento 2 Commerce -versiossa. Mikä on Page Builder ja miksi se on tärkeä arvo Magento 2 -kauppiaille?

decora page builder

WYSIWYG editor

Aiemmissa Magento 2 Open Source -versioissa käytettiin tavallista WYSIWYG-editoria sivujen ja lohkojen rakentamiseen. WYSIWYG-editori on melko järeä ratkaisu, ja monimutkaisempien ideoiden toteuttamiseksi on tarpeen ottaa mukaan kehittäjä tai HTML/CSS-osaaminen. Mikä tarkoittaa, että kampanjan tai sisältösivun luomisprosessi on ollut pitkä ja kallis.

WYSIWYG editor

Ensin sähköisen liiketoiminnan johtajan ja markkinoijan on määriteltävä toiminnallisuudet ja vaatimukset, minkä jälkeen suunnittelija luo mallin, kehityskumppani tai talon sisäinen tietotekniikkatuki muuntaa nämä Magenton HTML- ja CSS-malleiksi. Kun luodaan uusi kampanja tai sisältösivu, koko prosessi toistetaan.

Digitaalisessa maailmassa nopeus on olennaisen tärkeää. Pidempien kampanjoiden tai pysyvän sisällön sivujen osalta on tärkeää, että markkinointi voi tehdä muutoksia mahdollisimman nopeasti konversiolukujen nostamiseksi.

Page Builder

Yksi myyntivaltti, jonka vuoksi kauppiaat ovat valinneet Magento 2 Commerce -palvelun avoimen lähdekoodin sijaan, on Page Builder -toiminnallisuus. Page Builder on sivujen ja lohkojen suunnittelutyökalu, jonka avulla voit helposti luoda uusia malleja ja säästää kehitysaikaa ilman luovia rajoitteita.

Yksinkertainen vedä ja pudota -ratkaisu auttaa sinua sijoittamaan ja muokkaamaan elementtejä nopeasti. Intuitiivinen käyttöliittymä ja sisällön muokkaus tekevät sisällön luomisesta nopeaa ja nopeasti elävää.

page builder

Henkilökohtainen käyttäjäkokemus

Käyttäjäkokemuksen personoimiseksi on mahdollista kohdentaa sisältöä eri segmenteille ja tehdä muutoksia reaaliaikaisen käyttäjäkäyttäytymisen perusteella.

Sisältömuodot

Page Builderissa on monia eri muotoja sisällön luomiseen – tekstiä, otsikoita, CTA-painikkeita, erottimia, HTML-koodia, kuvia, videoita, bannereita, liukusäätimiä, karttoja, lohkoja ja tuotteita. Page Builderin avulla on mahdollista korvata kuvabannerit tekstibannereilla ja luoda sisältöä SEO:ta varten.

Sisällön aikataulutus

Page Builderin avulla kampanjoita on helppo hallita – sisältöä voidaan ajoittaa ja julkaista tulevaisuudessa.

Suunnittelujärjestelmä

Sen sijaan, että verkkokaupan suunnittelija loisi uuden ulkoasun jokaista kampanjaa varten, hän voi luoda johdonmukaisen ulkoasujärjestelmän, jossa on brändin ulkoasukieleen sopivia uudelleenkäytettäviä elementtejä. Kun luodaan yhtenäinen suunnittelujärjestelmä, koko verkkokauppasivuston ulkoasu on yhtenäinen. Page Builderin avulla voidaan luoda uudelleenkäytettäviä elementtejä niin, että sivun fonttityyli, värit, ulkoasu, elementtikoot ja välit ovat aina samat.

page builder magento

Page Builder on hyödyllinen työkalu, joka poistaa sivujen ja sisältöblokkien manuaaliseen luomiseen käytetyn ajan, jolloin aikaa jää enemmän kehitystyölle ja uusien toimintojen luomiselle verkkokauppaasi. Tarvitseeko Magento 2 -verkkokauppasi päivitystä ja Page Builder -toiminnallisuutta? Ota yhteyttä →

Jaa: LinkedIn facebook
Klick B2B KLICK EESTI AS tehokas liiketoiminnan sähköisen kaupankäynnin ympäristö 6 kuukaudessa Adobe Commerce -alustalla.
Klick on Virossa vuodesta 1996 toiminut kodinelektroniikan ja digitaalisten tuotteiden vähittäismyyntiketju. Klick on 22...
Lue lisää 28. heinäkuun 2023
erply ladu Erplyn paperiton varastonhallintajärjestelmä
Varastonhallintaa ei voi välttää, kun on kyse sähköisen liiketoiminnan kasvattamisesta. Tuotteiden määrän kasvaessa koko...
Lue lisää 22. kesäkuun 2023

VARAA TAPAAMINEN
  Lumav - Magento kumppani

  Magento sertifioituneena kumppanina tarjamme asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut kasvuun.