• fi
  • et
  • en
  • da
  • no
  • sv

Decora

Decora vuodesta 1993 rakennustavaroiden ja kodin sisustukseen erikoistunut jälleenmyyjä ja tukkuliike

Decora Lumav

Magento Commerce

Verrattaessa avoimeen lähdekoodiin, Magento Commercella on paljon lisäominaisuuksia. Kun piti tehdä päätös, valitaanko avoin lähdekoodi vai Commerce, päätöstä ohjasivat turvallisuus ja B2B mahdollisuudet. Decora oli tyytyväinen Magenton CMS sivunrakennus lisäosaan, joka teki sisällön hallinnan helpommaksi Prestashoppiin verrattaessa, joissa piti käsitellä HTML-koodia manuaalisesti.

Tehokkaita verkkokaupparatkaisuja

Decoran verkkokauppaliiketoiminnassa käytettiin Custobarin, Akeneo PIM:n ja Klevun lisäksi paljon muitakin ominaisuuksia, jotka eivät olleet osana Magento Commercia. Olemme luoneet räätälöidyn ostoskassiratkaisun, jotta asiakkaan monenlaiset kuljetusaikataulut ja tavat voidaan toteuttaa.

Verkkoliiketoiminta-analyysi

Liiketoiminta-analyysi auttaa yhdistämään monikanavaiset ratkaisut, jolloin verkkoliiketoiminta ei ole pelkästään yksittäinen pala vaan osa kokonaisuutta. Näin jokainen yrityksen osasto, osto, myynti, markkinointi, taloushallinta ja logistiikka, tutkitaan liiketoiminta-analyysissa.

Verkkoliiketoiminta-analyysissa korostettiin tuotteiden tärkeyttä ja kuinka tämä saavutettiin Akeneo PIM -käyttöliittymällä.
Aikaisemmin tuotteen perustamiseen tarvittiin vain tuotteen nimi, kuva ja teksti. Nyt tuotteen perustamiseen lisättiin ominaisuuksien confikurointi, samankaltaiset tuotteet, nostetut tuotteet ja tuotteeseen liittyvät kategoriat, jotta tuote pystyttiin lanseeraamaan verkkokaupassa.

Verkkoliiketoiminta-analyysin johdosta Decora on virtaviivaistanut ja automatisoinut prosessejaan, sekä yhdistänyt heidän asiakaskantaansa ja tuotekategorioitaan niin netissä kuin jälleenmyynnissä, lisäksi he ovat saaneet lisää ominaisuuksia mukaan.

Lisäksi Custobar esiteltiin monikanavaisten asiakkaiden yhdistämiseksi ja automatisoidusta markkinoinnista tehtiin tehokkaampaa. Jotta etsintää saadaan tehokkaammaksi, palveluun integroidaan myös Klevu, joka on itseoppiva tekoälyyn perustuva hakukone.

Lumavin asiakas vuodesta 2018 lähtien – kiitos!

Verkkokauppa käyttöliittymä ja ulkoasu

Decoran toive oli pitää heidän verkkokauppansa niin nykyaikaisena ja käyttäjäystävällisenä kuin mahdollista. Jotta asiakas löytäisi kaiken hyvin tehokkaasti, heidän piti katsoa verkkoliiketoimintaratkaisujaan kriittisesti: kuinka asiakas käyttää heidän verkkosivujaan ja löytävätkö he sen, mitä haluavat.

Käyttöliittymät
 • Custobar
 • Akeneo PIM
 • Klevu
Gardenhouse24
Gardenhouse24
Virolaisen puutavaran laadun arvostaminen ja hyvien kotimaisten tuotteiden tuominen ulkomaisille markkinoille on Garendhouse24:lle sydämen asia.
Anna-Karin Karlsson Devices
ANNA-KARIN KARLSSON
ANNA-KARIN KARLSSON on yksi maailman johtavista ylellisyyttä edustavista silmälasimerkeistä.
OCCO Lumav
myOCCO
OCCO:n tehtävänä on digitalisoida sisustusmaailma ja tuoda hyvät designhuonekalut kaikkien saataville.

VARAA TAPAAMINEN
  Lumav - Magento kumppani

  Magento sertifioituneena kumppanina tarjamme asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut kasvuun.