• fi
  • et
  • en
  • da
  • no
  • sv

Gardenhouse24

Virolaisen puutavaran laadun arvostaminen ja hyvien kotimaisten tuotteiden tuominen ulkomaisille markkinoille on Garendhouse24:lle sydämen asia.

Gardenhouse24

Kolmessa vuodessa Gardenhouse24 on laajentunut menestyksekkäästi kymmeneen maahan verkkokauppansa tuella, ja se toimittaa tällä hetkellä yli 3000 puutarhataloa vuodessa Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Australiaan.

Otimme ensimmäisen kerran yhteyttä Gardenhouse24-tiimiin vuonna 2021, kun olimme kahvilla ja arvioimme, miten olemassa olevasta Magento-kaupasta voitaisiin tehdä teknisesti skaalautuva. Asiakkaan tiimillä oli erittäin kunnianhimoinen kasvusuunnitelma, ja toteutettu ratkaisu oli menestyksekkäästi täyttänyt alkuperäisen roolinsa markkinoiden avaajana, mutta olemassa olevan kaupan tekninen koodipohja tarvitsi optimointia ja mukauttamista liiketoimintaprosesseihin.

Ratkaisu

Ensin optimoimme sivun nopeuden ja paransimme koodipohjaa, jotta se kestäisi eri maanosissa tapahtuvaa kovaa kuormitusta ja jotta vältyttäisiin päällekkäisiltä korjauksilta, kun luodaan kauppaversioita muille markkinoille. Sitten ryhdyttiin automatisointiin ja verkkokauppa liitettiin Erply-reaaliaikaiseen liiketoimintaohjelmistoon, ja eri maiden laajuudet liitettiin eri Erply-tileihin.

Yrityksen laajentumisen ohella työtä jatketaan ratkaisun kestävyyden varmistamiseksi ja suorituskykyongelmien ennakoimiseksi. CDM (Content Delivery Network) on otettu käyttöön kauempana sijaitsevilla markkinoilla. Parannamme tietysti myös jatkuvasti sivuston käyttäjäystävällisyyttä asiakaspalautteen perusteella sekä teemme maakohtaisia ratkaisuja (käännökset, räätälöinnit jne.).

Tuemme edelleen Gardenhousea sen liiketoiminnan kasvattamisessa ja kiitämme heitä luottamuksesta ja yhteistyöstä!

Lue tiivistelmä Toomas Kaldojan kokemuksista miniseminaaristamme, jossa kerrotaan, miten verkkokaupan avulla voi laajentua kymmeneen maahan kolmessa vuodessa.

”Lumavin käytännön kokemus vilkkaasti liikennöityjen kansainvälisten myymälöiden luomisesta on tuottanut tulosta. Olisinpa löytänyt heidät aikaisemmin.”

Toomas Kaldoja, Gardenhouse24 toimitusjohtaja

Gardenhouse24
Gardenhouse24
Virolaisen puutavaran laadun arvostaminen ja hyvien kotimaisten tuotteiden tuominen ulkomaisille markkinoille on Garendhouse24:lle sydämen asia.
Anna-Karin Karlsson Devices
ANNA-KARIN KARLSSON
ANNA-KARIN KARLSSON on yksi maailman johtavista ylellisyyttä edustavista silmälasimerkeistä.
OCCO Lumav
myOCCO
OCCO:n tehtävänä on digitalisoida sisustusmaailma ja tuoda hyvät designhuonekalut kaikkien saataville.

VARAA TAPAAMINEN
  Lumav - Magento kumppani

  Magento sertifioituneena kumppanina tarjamme asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut kasvuun.