• fi
  • et
  • en
  • da
  • no
  • sv

Irti Maasta

Irti Maasta on suomalainen yritys, joka tarjoaa kiipeilyhuvipuistoja ostoskeskuksiin.

Irti Maasta Lumav

Magento 1

Irti Maasta halusi luoda huvipuistoverkkokaupan, jossa olisi varausjärjestelmä vastaamaan laajaa kysyntää. Irti Maasta -verkkokauppassa voi tehdä useita tuotevalintoja eri kohteissa, joka säästää paljon aikaa varausta tehdessä. Nykyään heillä on kiipeilypuistot Turussa, Tampereella, Porissa ja Helsingissä, mutta Magento alustalla he voivat helposti laajentaa toimintaansa uusille markkinoille.

Erikosratkaisut

Verkkokaupan varausta tehdessä voit valita kahdesta eri tuotetyypistä: kohde ja juhlahuone. Varattavissa olevat tuotteet voi yhdistää yhdeksi tuotteeksi, johon voi yhdistää lisäpalveluita (siivous, tarjoilut). Etusivulla on nopean varauksen ikkuna, joka ilmoittaa viimeiset vapaana olevat ajat. Verkkokaupassa on myös lahjakorttivaihtoehto, joka voidaan lähettää suoraan sähköpostitse. Irti Maasta -verkkokauppa käyttää yhden askeleen kassapalvelua. Tämän lisäksi Lumav on suunnitellut erityisen näkymän LCD-näytöille, joka näyttää vapaat ajat.

Lumavin asiakas vuodesta 2017 – kiitos!

Online varausjärjestelmä

Irti Maasta -verkkokaupassa on räätälöity ratkaisu lippujen ostoon, siinä voit valita tuoteikkunassa halutun päivän, ostaa lipun, sekä lisätä juomat/naposteltavat ostoskoriin.

Gardenhouse24
Gardenhouse24
Virolaisen puutavaran laadun arvostaminen ja hyvien kotimaisten tuotteiden tuominen ulkomaisille markkinoille on Garendhouse24:lle sydämen asia.
Anna-Karin Karlsson Devices
ANNA-KARIN KARLSSON
ANNA-KARIN KARLSSON on yksi maailman johtavista ylellisyyttä edustavista silmälasimerkeistä.
OCCO Lumav
myOCCO
OCCO:n tehtävänä on digitalisoida sisustusmaailma ja tuoda hyvät designhuonekalut kaikkien saataville.

VARAA TAPAAMINEN
  Lumav - Magento kumppani

  Magento sertifioituneena kumppanina tarjamme asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut kasvuun.