• fi
  • et
  • en
  • da
  • no
  • sv

Loverte

Loverte on Baltian suurin hajuvesiä, kosmetiikkaa ja koruja myyvä verkkokauppa, joka toimii myös Suomen markkinoilla. Loverte on saanut tunnustusta eri kilpailuissa nopeasta kasvusta, hyvästä palvelusta, nopeasta toimituksesta ja käyttäjäystävällisestä ratkaisusta.

Loverte PWA Lumav

Historia

Loverte (entinen Levelzone) oli ensimmäinen laatuaan, joka alkoi myydä tuotteita verkossa huomattavasti vähittäismyyntiä halvemmalla. Loverte on ollut Lumavin asiakas vuodesta 2017, jolloin otimme haltuun nykyisen Magento 1 -sivuston. Kosmetiikka on sähköisen kaupankäynnin ostetuimpia tuotteita, ja me teemme osamme auttaaksemme Lovertea säilyttämään ja parantamaan asemaansa erittäin kilpaillussa ympäristössä. Loverte on voittanut käyttäjäystävällisimmän verkkokaupan palkinnon kauneuden ja terveyden kategoriassa sekä Viron ja Baltian parhaan verkkokaupan tittelin Äripäev’s kaubandus.ee:ssä ja Viron Sähköisen Kaupankäynnin Yhdistyksen Baltic E-Commerce Summit 2019 -tapahtumassa.

Uuden sivun rima oli asetettu korkealle.

Ostokset tehty käteväksi

Loverte työskentelee joka päivä kovasti varmistaakseen, että sen valikoimaan kuuluvat suosituimmat ja kysytyimmät tuotteet. Nopea PWA-etusivu tekee ostosten tekemisestä erityisen kätevää ja helppoa.

Loverten PWA-ratkaisu

Loverte valitsi alustaksi Magento Open Source -palvelun ja front-end-teknologiaksi Magento PWA:n.  Koska Loverten ydinliiketoiminta on verkossa, käytimme asiakkaan kanssa keskimääräistä enemmän aikaa ratkaisun suunnitteluun, kehittämiseen, testaamiseen ja käyttöönottoon. Kiitämme asiakasta luottamuksesta!

Ratkaisun tärkeimmät vivahteet:

 • Pitkän aikavälin suunnitelmana ei ole rajoittua pelkästään Baltian alueelle ja Suomeen, vaan laajentua Eurooppaan. Tämä tarkoittaa, että uuden ratkaisun on pystyttävä tukemaan suurta määrää tuotteita, käsittelemään suurta liikennettä ja mahdollistettava kaiken hallinta yhdellä alustalla. Loimme monikaupparatkaisun, jossa on kuusi kauppapaikkaa ja viisi kieltä. Erityistä huomiota kiinnitettiin nopeuteen ja suorituskykyyn, mukaan lukien sen varmistaminen, että palvelinratkaisu oli optimaalinen.
 • Verkkokaupan valmistelu rajat ylittävää laajentumista varten ottamalla käyttöön kansainväliset toimitus- ja maksutavat.
 • Hyvin suunniteltu käyttöliittymä, joka tarjoaa kätevämmän ja nopeamman ostokokemuksen kuin kilpailijat. Erityistä huomiota kiinnitettiin mobiiliystävällisyyteen, jota tukee Magento PWA:lle kehitetty tekninen ratkaisu. Parhaiden UX-tulosten saavuttamiseksi asiakas palkkasi ulkopuolisen käyttäjäkokemusasiantuntijan kolmanneksi osapuoleksi.
 • Konversion parantamiseksi (erityisesti mobiilinäkymässä) uusi Checkout-suunnittelu päivitettiin ja testattiin perusteellisesti.

Sopivien tuotteiden löytämiseksi ja lisämyynnin lisäämiseksi otimme käyttöön Noston tuotesuositusratkaisun.

Loverten uusi verkkokauppa sai myös heti tunnustusta – ensimmäinen sija ”Kauneus ja terveys” -kategoriassa kauppa.ee:n järjestämässä verkkokauppakilpailussa 2023!

Kasutajasõbralikum e-pood

 

 

 

 

 

 

 

Lumavin asiakas vuodesta 2017 – kiitos!

”Verkkoliiketoimintaratkaisujen luomisen lisäksi Lumav huolehtii siitä, että se on asiakkaitaan varten myös sen jälkeen, kun kauppa on otettu käyttöön. Luotettava ja pitkäaikainen kumppani.”

Ivo Joost, Joost-Level OÜ:n hallituksen puheenjohtaja

Gardenhouse24
Gardenhouse24
Virolaisen puutavaran laadun arvostaminen ja hyvien kotimaisten tuotteiden tuominen ulkomaisille markkinoille on Garendhouse24:lle sydämen asia.
Anna-Karin Karlsson Devices
ANNA-KARIN KARLSSON
ANNA-KARIN KARLSSON on yksi maailman johtavista ylellisyyttä edustavista silmälasimerkeistä.
OCCO Lumav
myOCCO
OCCO:n tehtävänä on digitalisoida sisustusmaailma ja tuoda hyvät designhuonekalut kaikkien saataville.

VARAA TAPAAMINEN
  Lumav - Magento kumppani

  Magento sertifioituneena kumppanina tarjamme asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut kasvuun.