• fi
  • et
  • en
  • da
  • no
  • sv

Pakendikeskus

Pakendikeskus on Viron laajimman pakkausmateriaali- ja laitevalikoiman myyntiin erikoistunut yritys. Pakendikeskus on Baltian maiden käyttäjäystävällisin verkkokauppa vuonna 2018 palvelukategoriassa.

Menestystarina

Pakkauskeskus halusi luoda kestävän sähköisen ratkaisun, joka olisi mahdollisimman kätevä sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Osa logiikasta otettiin nykyisestä verkkokaupasta.

Käyttäjäystävällinen verkkokauppa

Pakendikeskus voitti käyttäjäystävällisimmän verkkokaupan tittelin palvelukategoriassa Viron sähköisen kaupankäynnin yhdistyksen ja Äripäevin teemasivuston kaubandus.ee järjestämässä ”Baltic E-Commerce Summit 2018” -konferenssissa.

Erityisratkaisu Magentolle

Pakkauskeskuksen verkkokauppa on luotu avoimen lähdekoodin Magento 2 -alustalle erityisellä suunnitteluratkaisulla, joka on kätevä sekä tavallisille että yritysasiakkaille.

Verkkokaupalla on rajapinta Eeva Eetasoft -liiketoimintaohjelmistoon, jonka avulla verkkokauppa ja liiketoimintaohjelmisto voivat vaihtaa tietoja tuotteista, yksiköistä, varastoista, luokista, asiakkaista ja tilauksista.

Yli 20 vuoden kokemuksella ja menestyksekkäällä yhteistyöllä eri toimittajien kanssa pakkauskeskus pystyy keskittymään asiakkaiden todellisiin tarpeisiin ja tarjoamaan parhaat ratkaisut.
Vakiotuotteiden tarjoamisen lisäksi he myös painavat erilaisille pakkausmateriaaleille ja valmistavat pakkauksia asiakkaiden eritelmien ja erityisvaatimusten mukaan.

Lumavin asiakas vuodesta 2016 – kiitos!

Täydelliset ratkaisut

Yksikkökohtaiset ostoskorin lisäykset, varastojen näyttäminen ja tilausajan laskeminen, yrityksen tietojen automaattinen kysely yritysrekisteristä tiliä luotaessa, ostetut tuotteet asiakastilinäkymässä, erikoistilauspyyntölomakkeet.

Kassa

Pakkauskeskuksen erityinen kassaratkaisu mahdollistaa tietokenttien validoinnin, maksuehdot asiakkaan mukaan, Google Mapsin automaattisen täyttämisen, Euroopan maiden toimitushintojen validoinnin tilavuuden, painon ja määränpään mukaan sekä yritystietojen automaattisen haun yritysrekisteristä.

OCCO Lumav
myOCCO
OCCO:n tehtävänä on digitalisoida sisustusmaailma ja tuoda hyvät designhuonekalut kaikkien saataville.
Loverte PWA Lumav
Loverte
Loverte on Baltian suurin hajuvesiä, kosmetiikkaa ja koruja myyvä verkkokauppa.
Goldtime Lumav
Goldtime
Goldtime on vähittäis- ja tukkukauppayritys, jonka missiona on luoda trendejä ja ylläpitää perinteitä, jonka tuotevalikoima koostuu pääasiassa koruista ja kelloista.

VARAA TAPAAMINEN
  Lumav - Magento kumppani

  Magento sertifioituneena kumppanina tarjamme asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut kasvuun.