• fi
  • et
  • en
  • da
  • no
  • sv

Projecta

Projecta on yksi Suomen johtavimmista teollisuuden koneiden ja osien toimittaja.

Projecta Lumav

Magento 2

Projecta halusi päivittää heidän käytössäolleen Magenta 1 alustalle tehdyn verkkokaupan Magento 2:een. Tämä oli kansainvälinen projekti, joka vaati jatkuvaa ja suoraa yhteistyötä useiden toimijoiden kesken.

B2B ja B2C

Projektan verkkokauppa suunniteltiin sekä B2B, että B2C asiakkaille ja jokaiselle tuotekategorialle määriteltiin vastuuhenkilö.

Käyttöliittymä ja ulkoasu

Projektan käyttöliittymä suunniteltiin vastaamaan asiakkaan vaatimuksia. Kategorialistaus sai räätälöidyn ulkoasun, joka otti huomioon B2B-asiakkaan tarpeet. Projekta halusi kehittää käyttäjäkokemusta ja tarjota asiakkailleen tehokkaamman ja toimivamman tavan etsiä tuotteita käyttämällä SKU-koodia. Projektalla oli useita vaatimuksia verkkoliiketoimintaan liittyen, kuten yksinkertainen maksaminen, selkeä ja kokonaisvaltainen asiakaspolku, sekä nopeus ja kyky tarjota joustavia alennuksia B2B-asiakkaille.

Lumavin asiakas vuodesta 2017 – kiitos!

Microsoft Dynamics

Lumav loi tuotteiden ja kategorioiden tiedonvaihdon Microsoft Dynamicsilla.

B2B

Voit luoda henkilökohtaisen yritystilin Projektan verkkokaupassa. Jokainen tuotekategoria määrittää oman myyntihenkilön, joka ilmestyy tuotenäkymään ja tekee kaupankäynnistä sujuvampaa.

Gardenhouse24
Gardenhouse24
Virolaisen puutavaran laadun arvostaminen ja hyvien kotimaisten tuotteiden tuominen ulkomaisille markkinoille on Garendhouse24:lle sydämen asia.
Anna-Karin Karlsson Devices
ANNA-KARIN KARLSSON
ANNA-KARIN KARLSSON on yksi maailman johtavista ylellisyyttä edustavista silmälasimerkeistä.
OCCO Lumav
myOCCO
OCCO:n tehtävänä on digitalisoida sisustusmaailma ja tuoda hyvät designhuonekalut kaikkien saataville.

VARAA TAPAAMINEN
  Lumav - Magento kumppani

  Magento sertifioituneena kumppanina tarjamme asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut kasvuun.