• fi
  • et
  • en
  • da
  • no
  • sv

Weekendshoes

Weekendshoes on tunnettujen jalkine- ja vaatetuotemerkkien jälleenmyyjä ja tukkukauppayritys

Weekendshoes Lumav

Yrityksestä

Weekendshoes yrityksen tuotevalikoima laajenee jatkuvasti, mutta päätuoteryhmät ovat jalkineet, laukut ja tekstiilit. Verkkokaupan lisäksi yrityksellä on myös kivijalkakauppoja, jotka ovat yhteydessä verkkoliiketoimintaratkaisuihin. Kokonaisuudessaan heillä on kolme verkkokauppaa ympäri Balttian maita. Weekendshoes-yrityksen missio on tarjota nopeaa ja korkealaatuista palvelua.

Käyttöliitymä ja ulkoasu

Räätälöidystä käyttöliittymäsuunnittelusta tuli tärkeä osa, jonka piti olla käytännöllinen ja käyttäjäystävällinen. Kaupankäynti tehtiin sujuvaksi lisäosilla.

Erikoisratkaisut

Weekendshoes käyttää Elastic Search -lisäosaa, joka näyttää tuotemerkit ja kategoriat tuotteiden lisäksi etsi-kentässä. Tuotteita voi myös etsiä SKU-koodilla. Verkkokauppaan on integroitu live chat nopean asiakaspalvelun takaamiseksi. Myös sisäänkirjautuminen on mahdollinen Googlen tai Facebookin tunnuksilla.

Ostaminen on tehty helpoksi ja nopeaksi Lumavin yhden askeleen kassapalvelulla. Weekendshoesin verkkokauppaan on integroituna myös heidän kirjanpito-ohjelmisto, jotta asiakkaat näkevät jokaisen tuotteen saatavuuden.

Lumavin asiakas vuonna 2017 – kiitos!

Nopea kuljetus

Nopeat kuljetusajat taataan hienostuneilla keskusyksiköillä, jotka mahdollistavat tehtaiden ja kauppojen välisen hyvän tiedonkulun.

Toivelista

Weekendshoesin verkkokaupalla on räätälöity toivelistaratkaisu, jossa asiakkaat voivat valita tuotteita omille toivelistoilleen. Kaikki listat voidaan jakaa myös perheiden ja kavereiden kesken.

Gardenhouse24
Gardenhouse24
Virolaisen puutavaran laadun arvostaminen ja hyvien kotimaisten tuotteiden tuominen ulkomaisille markkinoille on Garendhouse24:lle sydämen asia.
Anna-Karin Karlsson Devices
ANNA-KARIN KARLSSON
ANNA-KARIN KARLSSON on yksi maailman johtavista ylellisyyttä edustavista silmälasimerkeistä.
OCCO Lumav
myOCCO
OCCO:n tehtävänä on digitalisoida sisustusmaailma ja tuoda hyvät designhuonekalut kaikkien saataville.

VARAA TAPAAMINEN
  Lumav - Magento kumppani

  Magento sertifioituneena kumppanina tarjamme asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut kasvuun.